[vc_row row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”full_width” text_align=”left” background_animation=”none” css_animation=”” css=”.vc_custom_1526557553449{padding-top: 100px !important;}”][vc_column css=”.vc_custom_1526557829591{margin-bottom: 50px !important;}”][vc_column_text]

THE TRIKINIS, LA HISTÒRIA

La primavera de 2017, va aparèixer a Menorca un personatge peculiar i misteriós, el Enamascarado Sánchez. L’acompanyaven tres músics més: The Red Boy, el Dr. Black’n’Decker i Eduardo Manosbaquetas. Es van presentar com una banda de bandits justiciers amb l’únic objectiu de pregonar el Surf Rock. A principis de 2018 The Red Boy va abandonar la banda per motius soviètics i, després d’una intensa recerca, El Enmascarado va trobar un compatriota amagat a Es Migjorn gran, n’Speedy González.

 

Se sap que El Enmascarado Sánchez és cosí llunyà del músic menorquí Pedro Sánchez (The Other Side, Powertrip, Sarau, Motorbreath), aquest fet fa que s’especuli amb una altra versió de l’origen de la banda. Algunes veus apunten que Sánchez hauria posat en contacte el seu cosí emmascarat amb altres músics menorquins: Xavier Martí (Baix a Melilotus, Sarau, Sonadors de son Camaró, Pèl de Gall), Xec González (Guitarra i trompeta) i Eduard Florit (Bateria a Dalt s’Era, Black Pearl), a més d’Albert Mir (Videoprojeccions a Melilotus).

 

Ningú sap el tracte que van fer, però van aconseguir que un dels locals de l’illa els donés l’oportunitat de presentar el seu repertori: surf, rockabilly, psicobilly… Versions de clàssics i algun tema propi. La connexió amb el públic va ser total i la banda va sumar un cinquè membre que va afegir a l’espectacle de The trikinis un show visual amb imatges de tub catòdic, àcid lisèrgic i vells vhs. El Enmascarado Sánchez i els seus bandits es van convertir en la banda de moda de l’estiu menorquí i fins al 30 d’agost van oferir fins a 12 shows per tota l’illa.

 

Ara el seu objectiu és la creació de temes propis que els permetin sortir de l’illa, de la qual ningú sap com van arribar, i expandir el surf rock per la resta del món.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”full_width” text_align=”left” background_animation=”none” css_animation=”” css=”.vc_custom_1526542664632{padding-top: 30px !important;padding-bottom: 30px !important;}”][vc_column width=”1/3″][vc_gallery interval=”3″ images=”398,399,400″ img_size=”full” onclick=””][/vc_column][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]

EL ENMASCARADO SÁNCHEZ

– Veu i guitarra –

 

Nascut en una data indeterminada en algun lloc de la província de Chiuaua (Mèxic), poques dades es tenen de la infància i adolescència del misteriós Enmascarado Sánchez. Ja com a adult va ser contrabandista, guerriller i, cansat d’acampar enmig del desert i de no veure ni una dona en qüestió de mesos, va desitjar una carrera al món de l’espectacle i va travessar la frontera per exercir de pipa de’n Dick Dale. A Califòrnia, cansat de carregar amplis, va tornar a velles costums i va idear un robatori massiu de guitarres a la fàbrica de Fender, però els seus plans van ser truncats per una traïció dins el seu grup de bandolers. Perseguit per la policia fronterera dels EUA i Mèxic, va haver de fugir i anar canviant de residència periòdicament, exercint de taxista a NYC, d’artista a l’òpera de Beijing (d’allà la seva característica màscara) i com a mercenari per l’exèrcit de Corea Del Sud. Durant els seus viatges va anar reclutant un comando de músics/guerrillers/justiciers per ajudar als més necessitats i escampar l’evangeli del Surf Rock per tot el món. El seu nom: The Trikinis!

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”full_width” text_align=”left” background_animation=”none” css_animation=”” css=”.vc_custom_1526542709701{padding-top: 30px !important;padding-bottom: 30px !important;}”][vc_column offset=”vc_hidden-lg vc_hidden-md”][vc_gallery interval=”3″ images=”401,402,403″ img_size=”full” onclick=””][/vc_column][/vc_row][vc_row row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”full_width” text_align=”left” background_animation=”none” css_animation=”” css=”.vc_custom_1526542674701{padding-top: 30px !important;padding-bottom: 30px !important;}”][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]

DR. BLACK’N’DECKER

– Baix i Cors –

 

Té pinta de ser de Ferreries, però el Dr. Blackendecker prové d’una família mil·lenària xina, descendents directes de Genghis Khan. Durant la seva joventut a Mongòlia interior, va aprendre a dominar 138 arts marcials, així com la medicina tradicional Xina (coneguda a Xina com “medicina tradicional” sense més). Una vida de prosperitat l’esperava als palaus de Beijing, però un turbulent assumpte de faldes (diuen que va deixar embarassada la filla d’un polític del Partit Comunista, estant a 6 metres de distància, gràcies a una antiga tècnica Kung-Fu) el va condemnar a l’exili.
Després de vagar durant mesos al Tibet, on va fer-se mestre fuster i va obtenir un llegendari berbequí construït per Hattori Hanzo, el Doctor va passar els següents anys a Hong Kong, malvivint com a músic a prostíbuls (va aprendre a tocar el baix en 4 minuts gràcies a una extrema concentració) i traficant amb opiacis que recollia en viatges d’incògnit al Nepal. Fins que el Enmascarado Sánchez, client habitual d’un dels prostíbuls (i habitual comprador d’opiacis) li va proposar unir-se a ell en una missió sense precedents: pregonar el Surf Rock per tot el planeta, ajudar els desemparats i derrotar els malignes.
Així, el Doctor es va unir als Fabulosos Trikinis i la resta, com diuen, és història.

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″ offset=”vc_hidden-sm vc_hidden-xs”][vc_gallery interval=”3″ images=”401,402,403″ img_size=”full” onclick=””][/vc_column][/vc_row][vc_row row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”full_width” text_align=”left” background_animation=”none” css_animation=”” css=”.vc_custom_1526542709701{padding-top: 30px !important;padding-bottom: 30px !important;}”][vc_column offset=”vc_hidden-lg vc_hidden-md”][vc_gallery interval=”3″ images=”404,405,406″ img_size=”full” onclick=””][/vc_column][/vc_row][vc_row row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”full_width” text_align=”left” background_animation=”none” css_animation=”” css=”.vc_custom_1526542685287{padding-top: 30px !important;padding-bottom: 30px !important;}”][vc_column width=”1/3″ offset=”vc_hidden-sm vc_hidden-xs”][vc_gallery interval=”3″ images=”404,405,406″ img_size=”full” onclick=””][/vc_column][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]

 EDUARDO MANOSBAQUETAS

– Bateria i Cors –

 

L’encarregat de la bateria a The Trikinis prové de Brooklyn, NY, on va néixer a una família de bohemis col·leccionistes d’art. Envoltat de Warhols, Pollocks i Kandinskys, el jove Eduardo va començar a practicar obsessivament els ritmes de Gene Krupa, Buddy Rich i eventualment va entrar al més prestigiós conservatori de la ciutat. Allà va conèixer un professor calb que li va fer la vida impossible (però que se l’estimava un poc), empitjorant la seva obsessió i fent-lo addicte a les begudes energètiques. En una fatídica nit es va sotmetre a una operació quirúrgica il·legal on es va implantar unes baquetes als metacarpians, convertint-lo en un bateria de tècnica inigualable, però també en un ésser monstruós i repudiat per la societat.
Després d’acabar els seus estudis, pesant només 38 quilos i amb greus problemes mentals, es va trobar amb el Enmascarado Sánchez que, aprofitant-se del seu patètic estat, el va adoctrinar amb llibres d’autoajuda i, després d’unes enchiladas i un parell de bòtils de tequila, el va convèncer per unir-se als Fabulosos Trikinis, meitat grup de Surf Rock, meitat comando justicier internacional.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”full_width” text_align=”left” background_animation=”none” css_animation=”” css=”.vc_custom_1526542709701{padding-top: 30px !important;padding-bottom: 30px !important;}”][vc_column offset=”vc_hidden-lg vc_hidden-md”][vc_gallery interval=”3″ images=”407,408,409″ img_size=”full” onclick=””][/vc_column][/vc_row][vc_row row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”full_width” text_align=”left” background_animation=”none” css_animation=”” css=”.vc_custom_1526542694838{padding-top: 30px !important;padding-bottom: 30px !important;}”][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]

SPEEDY GONZÁLEZ

– Guitarra i trompeta –

 

No hi havia temps per perdre, així que El Enmascarado va començar la recerca d’un nou guitarrista a Linkedin, Infojobs i la revista Útil amb patètics resultats. Després d’exactament 15 minuts de recerca incansable, un derrotat i esgotat Enmascarado va decidir prendre’s un descans i tastar el peyote que havia adquirit per aliexpress.
En ple viatge astral, se li va aparèixer l’esperit de Jimi Hendrix i li va dir que el seu nou protegit seria un jove guitarrista de Tijuana, Francisco José Agustín Miguel Santiago González Veracruz, conegut com el guitarrista més ràpid al Sud de la frontera. Com que casualment vivia a Migjorn, el Enmascarado el va poder reclutar aquell mateix dia, i a causa de la seva increïble velocitat guitarrística (i la impossibilitat de recordar el seu nom complet), el va batejar com Speedy González. El cercle tornava a estar tancat, els Trikinis podrien continuar sembrant el terror. Go Trikinis Go!

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″ offset=”vc_hidden-sm vc_hidden-xs”][vc_gallery interval=”3″ images=”407,408,409″ img_size=”full” onclick=””][/vc_column][/vc_row][vc_row row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”full_width” text_align=”left” background_animation=”none” css_animation=”” css=”.vc_custom_1526542709701{padding-top: 30px !important;padding-bottom: 30px !important;}”][vc_column offset=”vc_hidden-lg vc_hidden-md”][vc_gallery interval=”3″ images=”410,411,412″ img_size=”full” onclick=””][/vc_column][/vc_row][vc_row row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”full_width” text_align=”left” background_animation=”none” css_animation=”” css=”.vc_custom_1526542709701{padding-top: 30px !important;padding-bottom: 30px !important;}”][vc_column width=”1/3″ offset=”vc_hidden-sm vc_hidden-xs”][vc_gallery interval=”3″ images=”410,411,412″ img_size=”full” onclick=””][/vc_column][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]

 EL ALQUIMISTA

– Vídeoprojeccions –

Poc o gens se’n sap de El Alquimista, per no saber no se’n sap ni el nom ni l’orígen. Va arribar amb una maleta de vells VHS i s’alimenta de rajos catòdics i gifs esquizofrènics.  En veure la quantitat de material visual d’aquells VHS, els Trikinis van decidir projectar-ho tot als seus Surf Rock Shows. Tot i que es mou per les ombres i va de negre, es descarta que pugui exercir també de Batman.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]