Escrit durant la primavera de 2016, CAVALL GUANYADOR ha estat enregistrat durant l’hivern de 2016 a Menorca, per Xavier Martí, David Rotger i Pere Marí. Masteritzat per EduSound. Amb Xavi Martí al Baix, David Rotger i Pere Marí a les guitarres, Edu Coll a la Bateria i Mariano Marí a les veus.

El videoclip és una producció de Melilotus. Dirigit i realitzat per Albert Mir i amb la col·laboració de Anna Senan, Laura Cueto, Antoni Alberto i el Centre Cívic Barceloneta. Enregistrat entre l’hivern i la primavera de 2017 a Menorca i Barcelona.

Melilotus és un grup format l’any 2014 a l’illa de Menorca. Amb un estil fresc i dinàmic, de composició poc convencional. Les melodies ens conviden a experimentar diferents estats d’ànim depenent del passatge musical de cada peça. La utilització de sintetitzadors i samplers serveix d’eina per a crear atmosferes musicals que ens transportaran amb nostàlgia als anys 70, i és que músics que formen Melilotus estan influenciats per bandes com Pink Floyd, King Crimson o Yes.

A principis de l’any 2016 la formació formada per Mariano Marí, veu; Pere Marí i David Rotger a les guitarres; Xavier Martí al baix; i Eduard Coll a la bateria, ha enregistrat el seu primer treball: Dama. El disc de caràcter conceptual, tracta temes com el materialisme, la cobdícia, els records o les relacions impossibles, tot enllaçant una revisió lliure i actualitzada de les moltes llegendes clàssiques que broten d’un petit racó de l’illa de Menorca: el barranc d’Algendar.

El disc va acompanyat d’una pel·lícula, escrita i dirigida per Albert Mir i interpretada per Jordi Pérez i Aida de Sarraga és l’encarregada de completar la història donant-li imatge. Contada amb 9 episodis, tants com les cançons que composen el disc, en l’esmentada història, un home jove arriba a casa després d’un rutinari dia de feina. Just després de posar el disc de Melilotus i prendre’s el te diari, alguna cosa l’empeny a emprendre un viatge al·lucinogen que el portarà al fons de les llegendes d’Algendar on es trobarà amb una Dama misteriosa que el conduirà potser pel barranc, potser pel seu subconscient.

Xavier Martí

Xavier Martí

Baix elèctric

Pere Marí

Pere Marí

Guitarra Elèctrica

David Rotger

David Rotger

Guitarra Elèctrica

Eduard Coll

Eduard Coll

Bateria

Mariano Marí

Mariano Marí

Veu

Albert Mir

Albert Mir

Visuals

portada

CONCERTS

10 JUNY 2017 – Ferreries, Menorca. Auditori

27 Maig 2017 – Alaior, Menorca. VII Jornades de Cultura Popular

22 ABRIL 2017 – Barcelona. CC Albareda (Tótum Revolútum)

23 DESEMBRE 2016 – Ferreries, Menorca. Dylan

30 OCTUBRE 2016 – Palma, Mallorca. Novo Cafè Lisboa

22 OCTUBRE 2016 –  Sant Josep de sa Talaia, Eivissa. Centre de Cultura Can Jeroni

16 AGOST 2016 – Ferreries, Menorca. Pla de l’Església

28 JULIOL 2016 – Es Mercadal, Menorca. Sala Multifuncional

2 JULIOL 2016 – Maó, Menorca. Claustre del Carme

1 JULIOL 2016 – Ferreries, Menorca. Auditori